Information K-S

Melton børnetøj

Posted On
Skrevet af rasmus

Melton er dygtige indenfor footwear

Melton laver både tøj til børn og teenagere, hvilket klart indikerer deres store sortiment. De kan blandt andet tilbyde strømper, hjemmesko og undertrøjer, men de har i høj grad specialiseret sig inden for footwear.
Det vil deres udvalg inden for strømper og hjemmesko klart signalere, for det er nemlig utrolig stort. Både når det kommer til designs, størrelser og det materiale de er lavet i. Hvis du gerne vil forkæle børnenes fødder, kan Meltonhjælpe.

Melton har stor erfaring

Melton er en dansk virksomhed med stor erfaring, faktisk har de været aktive i branchen, i mere end 30 år. Det har været med til at give den en stor know how på markedet, på forskellige områder.
•    Melton har stor erfaring på markedet.
Et af de områder hvor de kan have gavn af deres erfaring, er når det kommer til børn og unges behov, for ikke at tale om deres foretrukne designs.

Mikk Line producerer godt børnetøj

Mikk Line er en dygtig producent af børnetøj til udendørs brug. Det er vigtigt at børn er godt klædt på, når de leger udenfor, så de kan holde varmen og ikke bliver syge.
Det er Mikk Line med til at sikre via deres produkter, der netop har fokus på at børnene både skal være veltilpasse og varme, når de går i deres tøj.

Mikk Line er for børn under 10 år

Det er specielt børn under 10 år, som Mikk Line henvender sig til med deres tøj. Hvis dine børn har behov for noget nyt og varmt tøj, til de kolde tider på året, så kan de få stor glæde af deres produkter.
•    Mikk Line henvender sig til børn op til 10 år
De kan både tilbyde elefanthuer, luffer, jakker og regnsæt mm. der alle kan være med til at holde dine børn både varme og tørre, samtidig med de kan lege helt uhindret. Det skyldes, at Mikk Line har fokus på børnenes behov.

Relaterede indlæg